Bulk Buying

Jste firemním zákazníkem a potřebujete větší množství našich produktů? Žádný problém, náš zákaznický servisVám rád osobně pomůže.

Náš firemní zákaznícký servis je vám k dispozici pro větší množství, osobné poradenství a individualizované nabídky. Můžete nás kontaktovat na +420 778 782 745 anebo přes kmaskova@lindt.com.

Zlaté pralinky Champs-Elysees, 468g

617,90 Kč

Zlaté pralinky Champs-Elysees,  468g

Zlaté pralinky Champs-Elysees, 468g

617,90 Kč
Skladem
468g net - 132,03 Kč / 100 g
obsahuje 15% DPH
Kdy jindy si dopřát kvalitní a velikou odměnu než o Vánocích. Bonboniéra Champs-Elysees od Lindt v sobě ukrývá ty nejdelikátnější pralinky od Lindt Mistrů čokolády. Ohromte své nejbližší, nebo si udělejte radost sami sobě! Vše je možné o Vánocích.

Nutriční hodnoty:

Výživové údaje na 100g:
Energy (kJ) 2350
Energy (Kcal) 564
Fat(g) 36
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 19
Sacharidy (g) 53
z toho cukry (g) 51
Bílkoviny (g) 5,0
Sůl (g) 0,15

Ingredience:

Ingredience:

Složení: cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, laktóza, rostlinné tuky (palmový a kokosový v různém poměru), sušené plnotučné mléko, lískoořechové hrudky (jádra lískových ořechů, cukr) 6%, bezvodý mléčný tuk, mandlové hrudky (jádra mandlí, cukr) 2%, jádra lískových ořechů 1,5%, , jádra mandlí 1%, sušené odstředěné mléko, práskací cukr (cukr, glukózový sirup, kakaové máslo, laktóza, oxid uhličitý) 0,8%, invertní cukr, glukózový sirup, kousky oplatky (pšeničná mouka, rýžová mouka, cukr, kypřící látka: uhličitany sodné, jedlá sůl, přírodní vanilkové aroma) 0,5%, emulgátor: sójový lecitin, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, stabilizátor: sorbitol, mléčná pěna (cukr, pšeničný škrob, mléčná bílkovina, aroma: vanilin) 0,3%, kakaová drť, extrakt ječného sladu, aromata, přírodní aromata, konzervant: kyselina sorbová.

Alergeny:

Obsahuje mléko, sóju a obiloviny. Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí a dalších skořápkových plodů.

Cocoa Solids %:

Mléčná čokoláda: Obsah kakaové sušiny nejméně 30%. Obsah mléčné sušiny nejméně 20%. Hořká čokoláda: Obsah kakaové sušiny nejméně 44%. Bílá čokoláda: Obsah kakaové sušiny nejméně 30%.