Když přijde na získávání přísad, které budou perfektně doplňovat naší jedinečnou čokoládu, záleží nám na výběru těch nejkvalitnějších ingrediencí z celého světa.
Oříšky
Čokoláda a oříšky jdou ruku v ruce, zejména když jsou ořechy perfektně opražené a získané z těch nejuznávanějších sadů, jako například lískové ořechy z Turecka a italské oblasti Piemonte.
Ovoce
Kombinace čokolády a ovoce otevírá bránu k novým chutím. Od pomerančů po černý rybíz, naše čokolády s ovocnou příchutí jsou stejně tak inovativní jako delikátní.
Koření
Naši Mistři čokolády Lindt rádi experimentují. Koření, které přidávají do některých z našich čokolád, jako je chilli, krystalky soli a růžový pepř, vyzdvihují jejich chuťový požitek.


Jak pražíme naše ořechy
Na rozdíl od ostatních čokoládových značek, které si nechávají opražit ořechy jinde, v Lindt pražíme ořechy s odbornou péčí a způsobem zdokonalovaným po dlouhá desetiletí. Mistři čokolády Lindt využívají svůj hmat, čich a zrak k určení, kdy jsou ořechy perfektně opražené a hned je vmísí do čokolády pro zajištění nejintenzivnější chuti.


Bern
Podstatné jméno
Místo, kde se zrodilo konšování. Bern je dale hlavním městem Švýcarska a patří mezi světové dědictví UNESCO.
“Krystalky soli Fleur de sel dodávají delikátní chuť a lehce slané, perfektní finále vhodné pro párování čokolády.”