LINDT DIFFERENCE

5.Mistrovské finále

Je rozdíl mezi čokoládou a čokoládou Lindt. Odhalte tajemství dokonalé čokolády...


Do posledního detailu

V Lindt víme, že vychutnávání si čokolády je plně smyslný zážitek. Proto je dbána pozornost pro detail v každém kroku procesu, od temperování, které zajišťuje lesklý a luxusní výsledek, až po elegantní balení.

Mistrovské finále jako je umisťování mandliček na vrch pralinek a stužek okolo našich ikonických figurek je vše dokončeno ručně. 


Švýcarská čokoláda Lindt v číslech

1952

Rok, kdy byl stvořen ikonický Zlatý zajíček.

36

Počet variant čokolád Lindt Excellence prodávaných po celém světě.

4 miliardy

Počet pralinek LINDOR vyrobených každoročně po celém světě.


Co znamená temperování?

Temperování zahrnuje rozehřívání, ochlazování a opětovné zahřívání čokolády k vyhnutí se nekontrolovatelnému krystalizování a dosažení rovnoměrného promíchání kakaového másla, což je tuk v čokoládě. Tento proces zaručuje lesklý čokoládový povrch produktů Lindt a křupavé prasknutí tabulkových čokolád.


Zahalování

Sloveso:
Proces dokončení pralinek skrze polití jejich vnitřku temperovanou záclonou čokolády.

Naše jedinečné způsoby mistrovského finále


“Když věnujete čas výrobě kvalitní čokolády musíte si zachovat vysokou kvalitu od počátku do konce výroby."

 
– Mistr čokolády Lindt.
 

Lindt retro balení a reklamy

V Lindt & Sprüngli si vážíme našich věrných zákazníků. Nasloucháme Vaší zpětné vazbě a snažíme se ji zanést a zdokonalit tak naše produkty pro dosažení jedinečného chuťového zážitku. Napříč dlouhými léty, reklamy Lindt vždy zrcadlily aktuální světové dění, ať už se jednalo o najímání umělců ilustrujících období Belle Époque, nebo využívajících symbol míru ke konci druhé světové války.

Nejlepší přísady