Švýcarská čokoláda Lindt v číslech
1952
Rok, kdy byl stvořen ikonický Zlatý zajíček.
36
Počet variant čokolád Lindt Excellence prodávaných po celém světě.
4 miliardy
Počet pralinek LINDOR vyrobených každoročně po celém světě.
Co znamená temperování?
Temperování zahrnuje rozehřívání, ochlazování a opětovné zahřívání čokolády k vyhnutí se nekontrolovatelnému krystalizování a dosažení rovnoměrného promíchání kakaového másla, což je tuk v čokoládě. Tento proces zaručuje lesklý čokoládový povrch produktů Lindt a křupavé prasknutí tabulkových čokolád.
Zahalování
Sloveso:
Proces dokončení pralinek skrze polití jejich vnitřku temperovanou záclonou čokolády.
Naše jedinečné způsoby mistrovského finále
“Když věnujete čas výrobě kvalitní čokolády musíte si zachovat vysokou kvalitu od počátku do konce výroby."
Lindt retro balení a reklamy
V Lindt & Sprüngli si vážíme našich věrných zákazníků. Nasloucháme Vaší zpětné vazbě a snažíme se ji zanést a zdokonalit tak naše produkty pro dosažení jedinečného chuťového zážitku. Napříč dlouhými léty, reklamy Lindt vždy zrcadlily aktuální světové dění, ať už se jednalo o najímání umělců ilustrujících období Belle Époque, nebo využívajících symbol míru ke konci druhé světové války.