Pro všechny akce 2+1 musíte do košíku vložit 3 produkty a třetí bude zdarma. Sleva na nejlevnější produkt se automaticky vypočítá v košíku v posledním kroku.
Kupte dvě balení pralinek LINDOR 200g, 337g nebo 600g a získejte srdce LINDOR 50g zdarma! Akční produkt se v košíku objeví automaticky, když splníte podmínky akce.
Drazí zákazníci, neustále děláme maximumm pro to, abychom vám poskytli ty nejlepší nabídky na našem e-shopu. Prosíme vás o shovívavost, pokud dojde ke spoždění v dodávce. Nyní doručujeme od 3 do 5 dní. Děkujeme za pochopení. Váš Lindt online team.
-20% na všechny nezlevněné produkty. Promokód: ILoveLindt *Slevu nelze kombinovat s ostatními akcemi
Je rozdíl mezi čokoládou a čokoládou Lindt. Odhalte tajemství dokonalé čokolády...
Jedinečný způsob pražení a mletí
Jedinečný proces pražení a mletí kakaových bobů je celý prováděň v továrnách Lindt a je základem bohaté a intenzivní chuti, sametové struktury čokolád Lindt. Po výběru a smíchání kakaových bobů nejvyšší kvality, jsou kakaová zrna pražena k vyzdvižení aroma a chutí. Poté je vše semleto k jedinečnému výsledku.
Jak zpracováváme kakaové boby?
“Kakaové boby pražíme k dosažení intenzivních čokoládových tónů.»"
- Mistr čokolády Lindt
5 kroků přípravy kakaového bobu k pražení a
mletí
1. Sklizeň kakaových bobů.
2. Fermentace a sušení.
3. Očištění.
4. Oddělení kakaových zrn od skořápky kakaového bobu za pomocí silného větru.
5. Napařování kakaových zrn.
Nyní je čas na pražení a mletí...
Fukar
Podstatné jméno
Pro správnou přípravu kakaového bobu na pražení je zapotřebí intenzivní sílu vzduchu. Tak se oddělí skořápka kakaového bobu od kakaového zrna.
Pražení a mletí kakaových bobů v číslech
35
Aromata, která jsou obsažena v praženém kakaovém bobu
139
Roky, po která Lindt praží a mele svou jedinečnou směs kakaových bobů
1776
Rok, kdy francouzský vynálezce Monsieur Dubuisson stvořil první stolní mlýnek pro mletí kakaových bobů
Jak naše kakaové boby pražíme
Historie pražení a mletí kakaových bobů
Když prvně dorazily do Evropy před několika stoletími, kakaové boby se pražily nad přímým ohněm a mlely se na moučných mlýnech. To směřovalo k pískovité čokoládě bez výrazné chuti.
Dnes jsou pražení a mletí dvě z našich největších specialit: pražení v Lindt zahrnuje dokonalou rovnováhu mezi teplotou a načasováním k dosažení té nejchutnější čokolády.
Způsob, jakým meleme kakaové boby k jedinečně jemnému výsledku, je důvod tak neuvěřitelně jemné Lindt čokolády.