0

The LINDT Difference

Proč je čokoláda LINDT tak výjimečná?

To nejlepší kakao

Základem neopakovatelné chuti LINDT je pečlivý výběr, vlastní zpracování a vytváření směsí vysoce kvalitních bobů toho nejlepšího původu. Prostřednictvím unikátních programů vyjadřuje společnost Lindt & Sprüngli svůj závazek k udržitelnému pěstování kakaa a podpoře farmářů a jejich komunit.  

JEDINEČNÝ ZPŮSOB PRAŽENÍ A MLETÍ

Tento jedinečný proces zdokonalují Mistři čokolády LINDT už celá desetiletí. Kakaové boby praží tak, aby bylo dosaženo optimální chuti a melou je na výjimečně jemný kakaový prášek, díky kterému se čokoláda LINDT tak krásně rozplývá na jazyku. 

UNIKÁTNÍ VYNÁLEZ

V roce 1879 došlo k revoluci ve výrobě čokolády. Rodolphe Lindt tehdy vynalezl konšování –proces, při němž se jednotlivé složky zahřáté tekuté čokolády intenzivně mísí, aby bylo dosaženo hedvábně jemné textury typické pro čokoládu LINDT.

Více o vynáleze čokolády Lindt

TY NEJLEPŠÍ PŘÍSADY DO ČOKOLÁDY

Mistři čokolády LINDT přísně vybírají a zpracovávají pouze nejprémiovější přísady z proslulých pěstitelských regionů. Například oříšky se praží přímo v čokoládovně a ihned se zapracovávají do čokolády. Díky tomu je zachováno jejich delikátní pražené aroma. 

MISTROVSKÉ FINÁLE

Při dokončování svých uměleckých děl dbají Mistři čokolády LINDT i na ten nejmenší detail. Každou pralinku pečlivě dozdobí a zabalí do překrásného obalu.

Již od roku 1845 Mistři čokolády LINDT s vášní, oddaností a smyslem pro inovace vytváří ta nejdokonalejší čokoládová potěšení od LINDT.

Naše nejlepší recepty