0
Čokoládový nápoj z Kostariky
2-3
LINDT Excellence 70% čokoláda
15-30 minut
Lehký

Přidání rumu je jen na vás, ale jeho chuť skvěle rozvine aroma čokolády a banánu.

  • 2 polévkové lžíce vody
  • 2 polévkové lžíce (25 g) cukru
  • 400 ml mléka
  • 2 polévkových lžic sirupu
  • 70 g čokolády LINDT Excellence 70%, nasekané

 

 

 

Vložte cukr a vodu do hrnce a přiveďte do varu, až se cukr rozpustí, odstavte. Přidejte šálek čokoládové zmrzliny do každého šálku a rozmixujte! Dále pokračujte dle postupu.

1

Ohřejte mléko

Mléko a sirup ohřejte na 50-60 °C a přidejte nasekanou čokoládu.

2

Rozmíchtejte

Míchejte, dokud se čokoláda nerozpustí.

3

Vychlaďte

Nechte vychladnout v lednici.