0
Čokoládové lanýže
LINDT Chocolate
15-30 minut
Lehký

Luxusní cukroví, vyrobené z ganache z čokolády a smetany. Vytvořte si své vlastní lanýže a překvapte své přátele.

  • ¼ šálku (60 ml) husté smetany
  • 150 g mléčné čokolády LINDT Extra Creamy, nasekané
  • 1 polévková lžíce (15 g) měkkého másla
  • ¼ šálku (60 ml) husté smetany
  • 150 g čokolády LINDT Excellence 70%, nasekané
  • 1 polévková lžíce (15 g) měkkého másla
  • ¼ šálku (60 ml) husté smetany
  • 150 g bílé čokolády LINDT, nasekané
1

Přiveďte smetanu těsně pod bod varu, přidejte nasekanou čokoládu a odstavte.

2

Míchejte, dokud se čokoláda úplně nerozpustí.

3

Pouze pro lanýže z mléčné nebo tmavé čokolády – vmíchejte do směsi máslo aby byla jemnější.

4

Nalijte směs do mísy a zakryjte potravinářskou fólií tak, aby byla v úplném kontaktu s povrchem náplně.

5

Přes noc nechte odležet v lednici.

6

Na vytvarování můžete použít čajovou lžičku. Směs vytvarujte do kuličky a položte na pergamen. Hotové lanýže obalte v neslazeném kakau.