- Úvod
- Pralinky od Lindt - dokonalé mistrovské dílo | CZ
Pralinky: Zákulisí kulinářských klenotů
Pralinky Lindt jsou skutečnou cukrářskou elitou oslavující řemeslné dílo, odhodlání a znalosti již po 175 let výroby delikátní čokolády. Delikátní, složitě detailní a vyvážené chutí, pralinky Lindt jsou skutečným kulinářským klenotem od samotných Mistrů čokolády Lindt.
Počátky pralinkového umění
Téměř každá pralinka Lindt začala jako nápad, koncept, náčrt. Tyto plány byly následně přeneseny do kuchyně. Zde jsou chuťové kombinace testovány, správná čokoláda vyvážena, různé variace zkombinovány. Vzniknou tak první vzorky pro ochutnání. V Lindt jsme všichni zahrnuti do procesu a všechny nápady jsou ceněny - dokonce pár šťastných zákazníků může vyzkoušet nové výrobky před uvedením. Jakmile jsme bez jediné námitky spokojeni s chutí, tvarem a vzhledem, balení je vyvinuto a dokončeno. A voilà, nová pralinka Lindt je zrozena!
Lindt čokoládové řemeslo
Přesná ruka, otevřená mysl, oko bystré na detail a dobrodružný duch jsou nejdůležitější nástroje Mistrů čokolády - zejména, když přijde na komplikovaně detailní pralinky. Stvoření elegantní a luxusní pralinky Lindt, která chutná tak dobře jak vypadá, však nevyžaduje pouze odborné znalosti a schopnosti, ale i odhodlání a vášeň.
Dokonalý zevnitř navenek
Zásadně používáme ingredience té nejvyšší kvality pro naše delikátní pralinky, což dělá veliký rozdíl na finálním produktu. Ať už jde o domácí pražení oříšků k dosažení maximální čerstvosti, nebo výrobě karamelu a nugátu tradičním způsobem, na každém detailu záleží k dosažení té nejlepší možné chuti.
Dokončení s Dokonalostí
Delikátní linie rozehřáté čokolády, vynikající hladkost pralinek, neskutečně lesklé dokončení, výrazně ostré hrany, ručně umístěná zkaramelizovaná mandlička. Těmito způsoby jsou pralinky Lindt dokonale dokončené. Opravdu něco výjimečného pro Vaše vychutnání.
Královská Delikatesa
Legenda tvrdí, že pralinky byly prvně stvořeny omylem v 17.století na nádvoří Krále Louise XIV. Karamel a mandle byly natvarovány do záskusku na jeden skus a následně servírovány významným hostům na bále. Když se čokoláda, tak jak ji dnes známe, stala velmi oblíbenou na počátku 19.století, začala nahrazovat karamelový základ. Tak byl stvořen královský klenot kulinářství.