Bulk Buying

Jste firemním zákazníkem a potřebujete větší množství našich produktů? Žádný problém, náš zákaznický servisVám rád osobně pomůže.

Náš firemní zákaznícký servis je vám k dispozici pro větší množství, osobné poradenství a individualizované nabídky. Můžete nás kontaktovat na +420 778 782 745 anebo přes kmaskova@lindt.com.

Pralinky Hochfein 350g

539,90 Kč

Pralinky Hochfein 350g

Pralinky Hochfein 350g

539,90 Kč
Skladem
350g net - 154,26 Kč / 100 g
obsahuje 15% DPH
S pralinkami Hochfein se k vám dostávají nejdokonalejší výtvory švýcarských Mistrů čokolády Lindt. Potěšení pro vaše nejvzácnější momenty. Pralinky Hochfein jsou nyní dostupné i ve větší 350g variantě, která poskytne intenzivní zážitky z delikátních pralinek ještě o něco delší! Skladujte v suchu a chraňte před teplem.

Nutriční hodnoty:

Výživové údaje na 100g:
Energy (kJ) 2288
Energy (Kcal) 549
Fat(g) 34
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 15
Sacharidy (g) 51
z toho cukry (g) 49
Bílkoviny (g) 7.7
Sůl (g) 0.14

Ingredience:

Ingredience:

cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, lískové ořechy, sušené plnotučné mléko, mandle, dextróza, bezvodý mléčný tuk, sušené odstředěné mléko, glukózový sirup, laktóza, sirup z invertního cukru, rostlinné tuky (palmový a kokosový v různém poměru), glukózo-fruktózový sirup, vlašské ořechy, citrónová kůra, pomerančová kůra, kakaové boby, plnotučné mléko, emulgátory: sójový a slunečnicový lecitin, Marc de Champagne, sušená smetana, pistácie, alkohol, třešňovice, káva, zvlhčující látky: invertáza a sorbitol, přírodní aromata, extrakt ječného sladu, pšeničná mouka, aromata, regulátor kyselosti: kyselina citronová, smetana, jedlá sůl, vaječný bílek, koncentrát citrónové šťávy, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, meruňková jádra, přírodní pomerančové aroma, lešticí látka: arabská guma, pšeničný slad, pšeničný škrob, modifikovaný škrob, kypřící látka: uhličitany sodné, přírodní vanilkové aroma, vanilkový extrakt.

Alergeny:

Může obsahovat stopy dalších skořápkových plodů.

Cocoa Solids %:

Obsahuje alkohol.

Mléčná čokoláda: Obsah kakaové sušiny nejméně 30%. Hořká čokoláda: Obsah kakaové sušiny nejméně 41%. Bílá čokoláda: Obsah kakaové sušiny nejméně 20%.