Bulk Buying

Jste firemním zákazníkem a potřebujete větší množství našich produktů? Žádný problém, náš zákaznický servisVám rád osobně pomůže.

Náš firemní zákaznícký servis je vám k dispozici pro větší množství, osobné poradenství a individualizované nabídky. Můžete nás kontaktovat na +420 778 782 745 anebo přes kmaskova@lindt.com.

Pralinky Hochfein 200g

329,90 Kč

Pralinky Hochfein 200g

Pralinky Hochfein 200g

329,90 Kč
Skladem
200g net - 164,95 Kč / 100 g
obsahuje 15% DPH
S pralinkami Hochfein se k vám dostávají nejdokonalejší výtvory švýcarských Mistrů čokolády Lindt. Potěšení pro vaše nejvzácnější momenty v elegatním bílém balení se zlatým převázáním. Dopřejte si to nejlepší. Skladujte v suchu a chraňte před teplem.

Nejnižší cena za posledních 30 dní: 329,90 Kč.

Nutriční hodnoty:

Výživové údaje na 100g:
Energy (kJ) 2318
Energy (Kcal) 556
Fat(g) 35
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 16
Sacharidy (g) 51
z toho cukry (g) 49
Bílkoviny (g) 7.6
Sůl (g) 0.16

Ingredience:

Ingredience:

 cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sušené plnotučné mléko, lískové ořechy, mandle, bezvodý mléčný tuk, sušené odstředěné mléko, laktóza, glukózový sirup, rostlinné tuky (palmový a kokosový v různém poměru), vlašské ořechy, dextróza, invertní cukr, plnotučné mléko, Marc de Champagne, sušená smetana, glukózo-fruktózový sirup, emulgátory: sójový a slunečnicový lecitin, citrónová kůra, pomerančová kůra, alkohol, káva, přírodní aromata, extrakt ječného sladu, pšeničná mouka, kakaové boby, aromata, zvlhčující látka: invertáza, smetana, vaječný bílek, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, koncentrát citrónové šťávy, meruňkové jádra, přírodní pomerančové aroma, pšeničný slad, leštící látka: arabská guma, kypřicí látka: uhličitany sodné, pšeničný škrob, modifikovaný škrob, vanilkový extrakt, přírodní vanilkové aroma.

Alergeny:

Může obsahovat stopy dalších skořápkových plodů.

Cocoa Solids %:

Obsahuje alkohol.

Mléčná čokoláda: Obsah kakaové sušiny nejméně 30%. Hořká čokoláda: Obsah kakaové sušiny nejméně 41 %. Bílá čokoláda: Obsah kakaové sušiny nejméně 20 %.