Mistři čokolády Lindt

Z naší kuchyně do té Vaší. Vstupte do kuchyně Mistrů čokolády a naučte se od těch nejlepších o tajemství výroby čokolády, jak se tvoří cukrářské požitky.

Chocolatier making a bar of Excellence chocolate.

Degustace všemi pěti smysly

Chtěli byste ochutnat čokoládu jako skutečný expert? Od lesklého povrchu po křupavý zvuk při zlomu tabulky a kakaové aroma jemné čokolády, které je ihned cítit. Lindt EXCELLENCE nejlépe chutná na způsob Mistrů čokolády pro dosažení celé krásy. Všemi pěti smysly.

Zjistit více

Cesta od kakaových bobů k čokoládovým tabulkám

Pyšníme se tím, co děláme od roku 1845. To znamená, že jsme jedni z mála výrobců, kteří vyrábějí čokoládu od bobů po tabulky. To nám dává možnost kontroly každého kroku v procesu pro garanci, že dostáváte tu nejjemnější prémiovou čokoládu, a to vždy.

ZJISTIT VÍCE
Cocoa farmers holding a basket of cocoa pods over their heads.

Potkejte se s Mistry čokolády Lindt

Se základnami po celém světě, rodina Lindt je globální komunitou se sdílenou vášní k čokoládě. Každý z Mistrů čokolády vnáší do této komunity unikátní pohled, chuťové pohárky a kulinářské zkušenosti. Vytváří tak neočekávané výrobky a vzrušující spolupráci.

Cup of Coffee with Lindt Excellence.

Dokonalé párování

K prohloubení požitku a komplexnosti chuti si vychutnejte naše hořké čokolády s pečlivě zvolenou kávou, čajem či vínem. Oblibte si námi velmi milovanou Lindt EXCELLENCE Intenzivní pomeranč s bolívijským macchiatem. Vyzkoušejte další kombinace doporučené Mistry Lindt k umocnění perfektních chutí.

Prohlédnout

Co dělá pralinky Lindt tak jedinečnými?

Za každou pralinkou Lindt stojí řada odbornosti a umělectví vytříbená skrze léta zkušeností. Slast pro oči i chuťové pohárky. Pralinky LINDOR jsou skutečným uměleckým dílem pro Vaše vychutnání. 

Zjistit více
Chocolatier decorating pralines.

Tajemství LINDOR

Pevná vrstva jemné čokolády. Krémová a rozplývající se náplň. Není těžké pochopit, proč je LINDOR jedním z našich nejmilovanějších produktů napříč světem. Zjistěte od samotných Mistrů čokolády Lindt, co dělá pralinky LINDOR tak neodolatelně jemnými. 

Vše spočívá v konšování

Je zde důvod, pro je čokoláda Lindt tak neuvěřitelně jemná. Vynalezeno Rudolphem Lindtem v roce 1879, proces konšování byl revolučním obratem čokoládového průmyslu. Ustavičné míchání čokolády přes 72 hodin stvořilo čokoládu tak lesklou a zcela se rozpouštějící v ústech. 

Search engine powered by ElasticSuite