Lindt Difference

Nejjemnější kakao
Tajemství unikátní chuti Lindt leží v pečlivém výběru a způsobu zpracování prémiových kakaových bobů z nejexkluzivnějších regionů světa. Není to však pouze vysoká úroveň standardů, které hrají klíčovou roli, ale i udržitelný přístup napříč celým produkčním řetězcem.
Jedinečný způsob pražení a mletí
Náš unikátní proces je zdokonalován napříč desetiletími. Mistři čokolády Lindt osobně praží kakaové boby do optimální chuti a následně je melou do nejjemnější struktury - to vše je základem pro nenapodobitelně rozplývající se strukturu čokolád Lindt.


Nejlepší přísady
Jen ty nejlepší přísady z nejuznávanějších světových regionů jsou přijatelné pro naše Mistry čokolády Lindt.
To neplatí pouze pro hlavní ingredienci, kakaové boby, ale i pro všechny ostatní jako jsou lískové ořechy, mandle a vanilka.
Mistrovské finále
Již od roku 1845 přistupují Mistři čokolády Lindt ke své práci s nezastavitelnou vášní a odhodláním k čokoládovému umělectví - dbají důrazu na harmonii chutí a struktury v každičké čokoládě. Vše spočívá v detailech.
