K využití promočních akcí jako "2+1, 2+2, 3+1" atd. je potřeba vložit do košíku celkové množství produktů. Sleva na ten nejlevnější vám pak bude odečtena ve shrnutí objednávky automaticky.
Pokud teplota překročí 25 stupňů, objednávky v pátek během celého léta neposíláme.
Zajímalo Vás někdy, proč některé čokolády chutnají prostě lépe? Objevte pět kroků Lindt, které tvoří naší čokoládu tak neuvěřitelně výjimečnou.
Nejjemnější kakao
Tajemství unikátní chuti Lindt leží v pečlivém výběru a způsobu zpracování prémiových kakaových bobů z nejexkluzivnějších regionů světa. Není to však pouze vysoká úroveň standardů, které hrají klíčovou roli, ale i udržitelný přístup napříč celým produkčním řetězcem.
Náš unikátní proces je zdokonalován napříč desetiletími. Mistři čokolády Lindt osobně praží kakaové boby do optimální chuti a následně je melou do nejjemnější struktury - to vše je základem pro nenapodobitelně rozplývající se strukturu čokolád Lindt.
V roce 1879 převrátil Rodolphe Lindt způsob výroby čokolády vynalezením techniky zvané "konšování" : kakaová hmota je rozehřáta a intenzivně mísena k dosažení krémově jemné čokolády s hedvábnou strukturou charakteristickou pro čokolády Lindt.
Nejlepší přísady
Jen ty nejlepší přísady z nejuznávanějších světových regionů jsou přijatelné pro naše Mistry čokolády Lindt. To neplatí pouze pro hlavní ingredienci, kakaové boby, ale i pro všechny ostatní jako jsou lískové ořechy, mandle a vanilka.
Již od roku 1845 přistupují Mistři čokolády Lindt ke své práci s nezastavitelnou vášní a odhodláním k čokoládovému umělectví - dbají důrazu na harmonii chutí a struktury v každičké čokoládě. Vše spočívá v detailech.
Pečujeme. Nejen o kvalitu našich čokolád, ale i o pěstitele a jejich komunity. Skrze náš Program pro pěstitele spolupracujeme přímo s našemi kakaovými farmami a pomáháme zlepšit životními podmínky místních lidí.
Náhledněte pod naší pokličku
Poznejte Mistry čokolády ukryté za uměním. Naučte se o způsobu přípravy čokolády, pečení a o tajemstvích našich nejoblíbenějších produktů jako je Lindor a charakteristické pralinky.