Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lindt Difference

Zajímalo Vás někdy, proč některé čokolády chutnají prostě lépe? Objevte pět kroků Lindt, které tvoří naší čokoládu tak neuvěřitelně výjimečnou.
Master Chocolatier indulging in the aroma of high quality cocoa beans.

Nejjemnější kakao

Tajemství unikátní chuti Lindt leží v pečlivém výběru a způsobu zpracování prémiových kakaových bobů z nejexkluzivnějších regionů světa. Není to však pouze vysoká úroveň standardů, které hrají klíčovou roli, ale i udržitelný přístup napříč celým produkčním řetězcem. 

Zjistit více

Jedinečný způsob pražení a mletí

Náš unikátní proces je zdokonalován napříč desetiletími. Mistři čokolády Lindt osobně praží kakaové boby do optimální chuti a následně je melou do nejjemnější struktury - to vše je základem pro nenapodobitelně rozplývající se strukturu čokolád Lindt.

zjistit více
Master Chocolatier roasting cocoa beans for the perfect aroma.

Unikátní vynález Lindt

V roce 1879  převrátil Rodolphe Lindt způsob výroby čokolády vynalezením techniky zvané "konšování" : kakaová hmota je rozehřáta a intenzivně mísena k dosažení krémově jemné čokolády s hedvábnou strukturou charakteristickou pro čokolády Lindt.

Close up of freshly roasted hazelnuts and warm, melted chocolate.

Nejlepší přísady

Jen ty nejlepší přísady z nejuznávanějších světových regionů jsou přijatelné pro naše Mistry čokolády Lindt.
To neplatí pouze pro hlavní ingredienci, kakaové boby, ale i pro všechny ostatní jako jsou lískové ořechy, mandle a vanilka. 

zjistit více

Mistrovské finále

Již od roku 1845 přistupují Mistři čokolády Lindt ke své práci s nezastavitelnou vášní a odhodláním k čokoládovému umělectví - dbají důrazu na harmonii chutí a struktury v každičké čokoládě. Vše spočívá v detailech.

zjistit více
Lindt Master Chocolatier adding the final touches to an almond praline chocolate.

Udržitelnost

Pečujeme. Nejen o kvalitu našich čokolád, ale i o pěstitele a jejich komunity. Skrze náš Program pro pěstitele spolupracujeme přímo s našemi kakaovými farmami a pomáháme zlepšit životními podmínky místních lidí.

Náhledněte pod naší pokličku

Poznejte Mistry čokolády ukryté za uměním. Naučte se o způsobu přípravy čokolády, pečení a o tajemstvích našich nejoblíbenějších produktů jako je Lindor a charakteristické pralinky.