Zajímalo Vás někdy, proč některé čokolády chutnají prostě lépe? Objevte pět kroků Lindt, které tvoří naší čokoládu tak neuvěřitelně výjimečnou.
Nejjemnější kakao
Tajemství unikátní chuti Lindt leží v pečlivém výběru a způsobu zpracování prémiových kakaových bobů z nejexkluzivnějších regionů světa. Není to však pouze vysoká úroveň standardů, které hrají klíčovou roli, ale i udržitelný přístup napříč celým produkčním řetězcem.
Náš unikátní proces je zdokonalován napříč desetiletími. Mistři čokolády Lindt osobně praží kakaové boby do optimální chuti a následně je melou do nejjemnější struktury - to vše je základem pro nenapodobitelně rozplývající se strukturu čokolád Lindt.
V roce 1879 převrátil Rodolphe Lindt způsob výroby čokolády vynalezením techniky zvané "konšování" : kakaová hmota je rozehřáta a intenzivně mísena k dosažení krémově jemné čokolády s hedvábnou strukturou charakteristickou pro čokolády Lindt.
Nejlepší přísady
Jen ty nejlepší přísady z nejuznávanějších světových regionů jsou přijatelné pro naše Mistry čokolády Lindt. To neplatí pouze pro hlavní ingredienci, kakaové boby, ale i pro všechny ostatní jako jsou lískové ořechy, mandle a vanilka.
Již od roku 1845 přistupují Mistři čokolády Lindt ke své práci s nezastavitelnou vášní a odhodláním k čokoládovému umělectví - dbají důrazu na harmonii chutí a struktury v každičké čokoládě. Vše spočívá v detailech.
Pečujeme. Nejen o kvalitu našich čokolád, ale i o pěstitele a jejich komunity. Skrze náš Program pro pěstitele spolupracujeme přímo s našemi kakaovými farmami a pomáháme zlepšit životními podmínky místních lidí.
Náhledněte pod naší pokličku
Poznejte Mistry čokolády ukryté za uměním. Naučte se o způsobu přípravy čokolády, pečení a o tajemstvích našich nejoblíbenějších produktů jako je Lindor a charakteristické pralinky.