Nakupovat ve velkém?

Jste firemním zákazníkem a potřebujete větší množství našich produktů? Žádný problém, náš zákaznický servisVám rád osobně pomůže.

Náš firemní zákaznícký servis je vám k dispozici pro větší množství, osobné poradenství a individualizované nabídky. Můžete nás kontaktovat na +420 778 782 745 anebo přes kmaskova@lindt.com.

CREATION Petits Desserts 173g

344,90 Kč

CREATION Petits Desserts 173g

CREATION Petits Desserts 173g

344,90 Kč
Skladem
173g net - 199,36 Kč / 100 g
obsahuje 15% DPH
Směs čokoládových bonbónů částečně plněných z hořké, mléčné a bílé čokolády, 18ks.

Nutriční hodnoty:

Výživové údaje na 100g:
Energy (kJ) 2331
Energy (Kcal) 560
Tuky (g) 36
z toho nasycené mastné kyseliny (g) 21
Sacharidy (g) 53
z toho cukry (g) 49
Bílkoviny (g) 4.8
Sůl (g) 0.18

Ingredience:

Ingredience:

cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakaová hmota, bezvodý mléčný tuk, laktóza, lískoořechový krokant 3,5 % (lískové ořechy, cukr), rostlinné tuky (palmový a kokosový v různém poměru), invertní cukr, glukózový sirup, stabilizátor: sorbitol, oplatky 1,1 % (pšeničná mouka, cukr, bezvodý mléčný tuk, sušené odstředěné mléko, ječný slad, jedlá sůl), kousky karamelu 1,1 % (cukr, bezvodý mléčný tuk, laktóza, sušené odstředěné mléko, emulgátor: lecitiny, jedlá sůl, aroma), lískové ořechy 1 %, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, sušené odstředěné mléko, emulgátor: sójový lecitin, křupavá sušenka 0,3 % (pšeničná mouka, rostlinné tuky (kokosový, slunečnicový v různém poměru), cukr, glukózový sirup, mléčná bílkovina, kypřicí látky: uhličitany amonné, uhličitany sodné; aroma, jedlá sůl), mléčná pusinka 0,3 % (cukr, pšeničný škrob, mléčné bílkoviny, aroma: vanilin), sušená smetana 0,2 %; křupavé cereálie 0,2 % (pšeničná mouka, cukr, kypřicí látka: uhličitany sodné, emulgátor: lecitiny, přírodní aroma, jedlá sůl), aromata, čerstvý sýr mascarpone, extrakt z ječného sladu, přírodní aromata, mléčná bílkovina, barvivo: paprikový extrakt.

Alergeny:

Může obsahovat stopy vajec a dalších skořápkových plodů.

Cocoa Solids %:

Mléčná čokoláda: Obsah kakaové sušiny nejméně 30%. Obsah mléčné sušiny nejméně 20%. Hořká čokoláda: Obsah kakaové sušiny nejméně 44%. Bílá čokoláda: Obsah kakaové sušiny nejméně 30%. Obsah mléčné sušiny nejméně 20%.