Objevte svět hořké čokolády Excellence

Vášeň pro chuť kakaa. Intenzívní požitek z čokolády. Zapojení všech smyslů. V čem spočívají rozdíly vo vysoce procentních čokoládách Lindt Excellence? Objevte, jaká je pro Vás ta nejlepší!

0

Objevte svět hořké čokolády Excellence

V roce 1989 vytvořil řadu Excellence jeden z Mistrů čokolády LINDT, inspirován svými cestami po světě a láskou k vybranému jídlu. Použil nejkvalitnější kakaové boby z Ekvádoru, Madagaskaru, Ghany a karibských ostrovů a vytvořil tabulku se 70% obsahem kakaa. Její chuť byla jemná a intenzivní a textura tak dokonalá, že jsme ji pojmenovali LINDT EXCELLENCE. Název hodný tabulky s tím nejlepším, co může prémiová čokoláda nabídnout.

Od té doby mají všechny tabulky LINDT EXCELLENCE stejně vysokou kvalitu kakaa, jemnou texturu a bohaté aroma. A všechny vám od okamžiku, kdy se začnou rozpouštět na jazyku, dopřejí aroma a chuť výjimečné čokolády. Čokoláda LINDT EXCELLENCE vám otevře novou dimenzi smyslových zážitků.

Mistr čokolády LINDT při ochutnávce čokolády EXCELLENCE

Pokud jde o množství kakaa v čokoládě, jde o čistě subjektivní zážitek.

Mistr čokolády LINDT Stefan Bruderer říká:

Pokud jde o množství kakaa v čokoládě, jde o čistě subjektivní zážitek. Najít ten pravý obsah kakaa pro vás osobně je důležitější, než automaticky zvolit ten nejvyšší v nabídce. Procento obsahu na většině produktů z tmavé čokolády vyjadřuje váhový poměr kakaa a ostatních přísad z kakaových bobů. Vyšší procento znamená více čokolády a méně ostatních přísad, což je hlavně cukr. Vyšší procento tedy znamená intenzivnější a hořkou chuť.

JEMNÁ

 

Při prvním ochutnání je lehce hořká, s vyváženou mírou kyselosti. Později se chuť rozvine do jemného a bohatšího aroma s jemnými ovocnými podtóny třešně a pomeranče a lehkým dotekem přírodní vanilky. Hořkost a sladkost se navzájem doplňují a zaručují unikátní smyslový zážitek. Výsledkem je plná a dlouhotrvající intenzivní kakaová chuť s jemnými ovocnými podtóny a náznakem vanilky.

VYVÁŽENÁ

 

 

Vyvážená chuť této čokolády s jemným kontrastem chutí kakaa a aroma ořechů Vás okouzlí. Má velmi intenzivní chuť kakaa díky kouřovému nádechu a aroma vlašských a pekanových ořechu. Ve výsledku ponechá na jazyku vyváženou chuť.

AROMATICKÁ

 

 

Tato čokoláda s plnou chutí kakaa nabízí velice aromatickou chuť. První dojem přináší lehce hořkou a suchou chuť, kterou vyvažuje jemné kakaové máslo. Důkladná degustace odhalí aroma jemného kouřového nádechu a tóny přírodní vanilky. 

VÝRAZNÁ

 

Aroma pražené kávy a dřevité tóny dělají čokoládu Excellence 90% výjimečnou ve své výrazní chuti. Je to velmi výrazná tmavá čokoláda, mistrovská a vskutku unikátní. Její barva je sytě ebenová, aroma je zemité s tóny suchého listí a lékořice.

INTENZIVNÍ

 

Ideální volba pro opravdové znalce čokolády je královna tmavých čokolád, synonymum pro pravou chuť kakaa. Je vysoce intenzivní a odhaluje veškerou bohatost a čistotu těch nejlepších kakaových bobů. Ucítíte v ní zemité a kakaové tóny a její barva je leskle černá. Jde o nejintenzivnější čokoládový zážitek, podpořený nádhernou texturou a dokonalým rozpouštěním na jazyku. Dostupná v 50g balení.

Odhalte celou řadu LINDT EXCELLENCE